New models – The Ocean Clean-up

Feelwood zonnebril

Sinds afgelopen maart zijn we bezig geweest met een nieuwe lijn brillen die speciaal die de houten elementen combineert met duurzaam plastic. Met deze brillen willen we bijdragen aan het plastic probleem in de oceaan, door voor elke verkochte bril een kilo plastic op te ruimen via een donatie aan  ‘the ocean clean-up initiative’. Het plastic wat gebruikt wordt voor de modellen is gerecycled en dus goed voor het milieu.

De bril heeft een goede pasvorm en is unisex. We hebben gekozen voor een fijner montuur zodat mensen die een wat kleiner hoofd hebben de bril ook goed past. De verschillen in de 4 modellen zit hem in de kleur van de glazen. De spiegelglazen zijn te krijgen in 4 kleuren: oranje, donkerblauw, groen/geel en blauw/groen.Ook worden alle brillen vanaf nu in een Feelwood pouch geleverd, zo kan de bril goed opgeborgen worden zonder dat ‘ie beschadigd.

Net zoals onze 4 houten modellen hebben we natuurlijk ook leuke namen verzonnen die toepasselijk zijn. Zo hebben we bijvoorbeeld een bril vernoemd naar de Falkland stroom die vanuit het zuiden van Argentinie richting het poolgebied loopt. Benieuwd geworden naar alle namen? Nog even geduld, want binnenkort zijn ze de brillen met naam beschikbaar!

Posted on september 7, 2014 in Producten

Share the Story

About the Author

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Back to Top